Ook voor ICT advies bent u bij Softstream aan ‘t juiste adres!

ICT Advies
De mindset heeft bij u plaatsgevonden, u wilt anders gaan werken. U beseft zich dat het anders werken de bedrijfsvoering binnen uw organisatie op diverse vlakken zal gaan raken. Om een nieuwe manier van werken te implementeren binnen uw organisatie is een specifieke aanpak nodig. Softstream verdiept zich in uw organisatie en samen met u en uw medewerkers bekijken wij wat de beste manier is om bepaalde meetbare wijzigingen door te voeren en deze vervolgens te borgen.

Wij nemen u en uw medewerkers mee en proberen gezamenlijk tot nieuwe en inspirerende ideeën te komen, te testen en uiteindelijke te implementeren.

Een nieuwe manier van werken begint immers niet op één specifieke afdeling maar vindt plaats binnen de hele organisatie.

Optimalisatie
Softstream biedt met diverse oplossingen voor “Het Nieuwe Werken” organisaties de mogelijkheid om het werk anders in te delen in relatie tot tijd en plaats.

Zodra de mindset heeft plaatsgevonden binnen uw organisatie, kunnen wij door middel van de door u beantwoorde vragen met betrekking tot cultuur, kantoorinrichting, personeelsbeleid, doelstellingen, huidige infrastructuur, behoefte, vraag en werktijden, u adviseren met dit vraagstuk.

Daarnaast kijken wij onder andere naar de door u en uw medewerkers gebruikte (bedrijfs)applicaties, de bestaande werkplekken, de grote van de huidige ICT omgeving en de algehele kennis van u en uw medewerkers zodat wij over kunnen gaan naar de algehele optimalisatie van uw organisatie en de daar aan verbonden middelen.

Quickscan
De Quickscan die Softstream binnen uw organisatie kan uitvoeren biedt u zicht op de toegevoegde waarde die het toepassen van “Het Nieuwe Werken” voor uw organisatie kan bieden.

Door middel van een interview worden vraag, behoefte, werkzaamheden en doelstellingen van de organisatie in kaart gebracht gecombineerd met al eerder opgedane ervaringen, mogelijke weerstanden van eventuele afdelingen en/of functies ten opzicht van de invoering van “Het Nieuwe Werken“.

Doormiddel van de Quickscan zal uw organisatie worden geanalyseerd met een vertaling in welke vorm van “Het Nieuwe Werken” het best bij uw organisatie en haar medewerkers past.

Beheer
Softstream kan naast het adviseren en optimaliseren ook uw bestaande ICT omgeving voor u beheren en onderhouden. Door gebruik te maken van een van de beheersabonnementen van Softstream bent u verzekerd van maandelijks terugkerend structureel onderhoud, dagelijks beheer en de algemene staat van uw ICT omgeving die wij nauwlettend in de gaten houden.

In de onderhoudspakketten zijn de volgende zaken meegenomen:

Proactief beheer
Op basis van een onderhoudsplan zorgen wij ervoor dat de laatste (beveiligings-)updates worden geïnstalleerd, log-bestanden worden gecontroleerd en de werking van uw systemen nog voldoen aan gewenste specificaties en worden uw servers 24/7 met behulp van diverse programma’s gecontroleerd.

Reactief beheer
Naast het proactieve beheer is ook rekening gehouden met het reactieve component van het beheer van uw ICT omgeving. Het gaat hier over het algemeen om zogenaamde incidenten. Omdat ondanks het proactieve beheer er toch nog wel eens iets verkeerd kan gaan kunt u in zo’n geval terugvallen op één van onze medewerkers.

Beheer op locatie
Afhankelijk van uw abonnement heeft u recht op onderhoud op locatie. Op locatie worden de volgende zaken meegenomen: algemene indruk van hardware, controle back-up(s), installatie van nieuwe (beveiligings-)updates, gesprek met medewerkers en oplossen lopende problemen.

Hulp op afstand
Binnen alle abonnementen zit standaard Hulp op afstand. Hiermee kunnen wij u via het internet op afstand helpen bij accute problemen, zonder dat iemand u fysiek hoeft te bezoeken.

Tab content 3
Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Ervaar wat Softstream voor u en úw organisatie kan gaan betekenen!