Een betrouwbare internetverbinding voor uw dagelijks internetverkeer

Softstream levert stabiele ADSL-, SDSL-, VDSL- en glasvezelinternetverbindingen door heel Nederland die de continuïteit én beschikbaarheid van de bedrijfsvoering veilig stellen. Hiervoor maken wij gebruik van de telefoonnetwerken van KPN en BBned/Tele2.

ADSL
Omdat ADSL bijna op elke adres waar een telefoonlijn beschikbaar is kan worden geleverd wordt deze breedband internetverbinding op veel locaties in Nederland gebruikt. Afhankelijk van de afstand naar de telefooncentrale is er een maximale snelheid te realiseren van 20Mb download en 1Mb upload.

VDSL
U heeft een binnen uw organisatie een eigen server die door uw medewerkers vanaf huis benaderd moet worden? U heeft veel verkeer van binnen naar buiten de organisatie (graphische bureau’s)? Dan kan (mits beschikbaar) een VDSL internetverbinding voor u interessant zijn. VDSL biedt naast de hogere downloadsnelheid van 40Mb ook een hogere uploadsnelheid van 4Mb. Zo kunnen uw medewerkers probleemloos thuiswerken.

Glasvezel
Mocht u hogere up- en downloadsnelheden wensen, dan kunt u kiezen voor een glasvezel internetverbinding. Doordat de glasvezelverbindingen symetrisch zijn (up- en downloadsnelheid zijn gelijk), heeft u de beschikking over maximale snelheden tot maar liest 1Gb/s. De kosten voor het aanleggen van een glasvezelverbinding varieert van locatie tot locatie. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Redundantie/meer telefoonlijnen
Wilt u de zekerheid van dienst in geval van uitval of wilt u met meer lijnen gelijktijdig kunnen bellen of gebeld kunnen worden? Softstream kan op één adres meerdere internetverbindingen realiseren. Hierdoor kunt u in geval van uitval van een van de verbindingen door blijven werken op een 2de of 3de internetverbinding. Zo kunt u er ook voor kiezen om internetverkeer en telefonie te scheiden (maximale kwaliteit) en in geval van storing de beschikbare lijn(en) voor beide diensten gebruiken om bereikbaarheid te optimaliseren/garanderen.

Alarm over IP
Op diverse beveiligingniveau’s biedt Softstream een Alarm over IP (AoIP) oplossing, die voldoet aan alle normen van de diverse verzekeraars.Al onze Alarm over IP oplossingen ondersteunen de AL0, AL1 maar ook het hogere AL2. Softstream maakt gebruik van een speciaal ontwikkeld beveiligingsconcept voor het geborgd en veilig melden van alarmberichten naar bijna alle (particuliere) alarmcentrales in Nederland.

De voordelen van connectivity producten van Softstream:
internetverbindingSnel en stabiel netwerk
internetLandelijke dekking via KPN en BBned/Tele2 netwerk
verbindingenADSL, VDSL, SDSL en glasvezel
adslPIN over IP mogelijk
glasvezelGRATIS helpdesk