Het Nieuwe Werken en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in uw bedrijf

Bij Softstream staan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Het Nieuwe Werken (HNW) hoog in het vaandel. MVO en HNW hebben wij geintegreerd in onze bedrijfsvoering, dit doen wij door verantwoorde en bewuste keuzes te maken. Door constant op zoek te zijn naar nieuwe mogelijkheden, kansen en innovatieve ontwikkelingen proberen wij het maximale uit de markt te halen en dit te vertalen naar nieuwe producten voor onze klanten. Zo realiseren wij een balans tussen People, Planet en Profit.

Servers
Zo maakt Softstream gebruik van Dell servers, dit omdat Dell Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in zijn bedrijfsvoering heeft opgenomen en hierdoor energiezuinige systemen ontwikkelt. Wij utiliseren onze servers zoveel mogelijk waardoor capaciteit niet ongebruikt blijft. Hierdoor realiseren wij dat de ratio verbruik/gebruik wordt gemaximaliseerd in onze gehoste omgevingen tegen een minimaal energieverbruik.

Doordat wij  gebruik maken van virtuele servers voor het hosten van uw werkplek(ken), telefooncentrale(s), website(s) of webshop(s), hebben wij na het afschrijven van een server geen restafval van bijvoorbeeld behuizingen van servers en telefooncentrales.

Zaken zijn zaken
Ook tijdens het zaken doen proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met het MVO. Zo proberen wij zakelijke partners te selecteren op hun manier van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gecombineerd met visie en innovatie.